Näitan 1–6 tulemust 10-st
Kolme klassikalise marja segu, millest vähemalt 20% hoitud vaadis. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Multivintage šampanja, mis sobib ideaalselt aperitiiviks ning erinevate mereandide, valge liha ja pehmete valgete juustude saatjaks.
Šampanja on poolpudelis ehk sobivas mõõdus väikeseks dineeks või ärikohtumiseks. Kolme klassikalise marja segu, millest vähemalt 20% hoitud vaadis. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement).
Šampanja on magnum suuruses, mis tagab erakordse kvaliteedi ning terve seltskonna suurima rahulolu. Kolme klassikalise marja segu, millest vähemalt 20% hoitud vaadis. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement).
Jääksuhkrute vaba (dosage zero) šampanja, mis võlub oma puhtuse ja kirkusega. Üksnes esimene press (cuvée), 3-4 aastat settel, 6 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Multivintage šampanja, mis sobib nii aperitiiviks kui ka kergemate roogade juurde.
Imeline rosee, mille valmistamisel kasutatud peamiselt Pinot Noir’i ning lisatud veidi Chardonnay’d. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Sobiv aperitiiviks, kuid ideaalne ka valge ja punase kala, tuuni ning kergemate liharoogade juurde.
Imeline rosee demi ehk poole tavamõõdus pudeli suuruses pudelis. Peamiselt Pinot Noir, lisatud veidi Chardonnay’d. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, min. 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Sobiv aperitiiviks, ka valge ja punase kala, tuuni ning kergemate liharoogade juurde. Ideaalne nautimiseks üksi või armsa sõbraga!