-
Fleur de Passion, Millesime 2004 (750ml) kaunis kinkekarbis
278.99 €Rikkalik aastakäigu šampanja, Diebolt-Vallois šampanjamaja nn kroonijuveel, mis ei ole läbinud malolaktilist fermentatsiooni ega filtreerimist. Tõeline nauding, mis saavutatud kõige autentsemal šampanjade valmistamise meetodil.
-
Premiere Cuvée Magnum (1500ml)
155.99 €Šampanja on magnum suuruses, mis tagab erakordse kvaliteedi ning terve seltskonna suurima rahulolu. Kolme klassikalise marja segu, millest vähemalt 20% hoitud vaadis. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement).
-
Premiere Cuvée Jeroboam (3000ml)
337.99 €Šampanja on jeroboam suuruses (4x tavamõõdus pudeli mõõt), mis tagab erakordse kvaliteedi ning juba suurema seltskonna suurima rahulolu. Kolme klassikalise marja segu, millest vähemalt 20% hoitud vaadis. Üksnes esimene press (cuvée), 4 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement).
-
Cuvée 72 (750ml)
90.99 €Kolme klassikalise marja segu. Üksnes esimene press (cuvée), 36 kuud settel, lisaks 36 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Nimetus Cuvée 72 tulebki lihtsast arvutustehtest: 36 + 36 = 72. Elegantne šampanja, mis sobib ideaalselt aperitiiviks, aga ka erinevate mereandide, valge liha ja pehmete valgete juustude saatjaks, samuti pisut nõudlikuma aroomi ja maitsega austritega, näiteks Ostra Regal, mida peetakse austrimaailma kuningannaks.
-
Blanc de Blancs Grand Cru (750ml)
103.99 €Üksnes esimese pressi Chardonnay ning üksnes grand cru viinamarjaaedadest, 4 aastat settel, 10 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Tõeline pärl Blanc de Blancs’ide ehk „valge valgetest“ seas, mis ideaalne iseseisvalt nautimiseks, kui ka kergemate toitude kõrvale.
-
Rose Premiere Cuvée (750ml)
97.99 €Imeline rosee, mille valmistamisel kasutatud peamiselt Pinot Noir’i ning lisatud veidi Chardonnay’d. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Sobiv aperitiiviks, kuid ideaalne ka valge ja punase kala, tuuni ning kergemate liharoogade juurde.