Näitan 19–24 tulemust 73-st
Aastakäigu (2010) roosa šampanja, mille valmistamiseks kasutatud 85% Pinot Noir ning 15% Chardonnay marju. Lisaks iseseisvalt nautimisele, sobib hästi erinevate kalaroogade ja mereandidega, nt jõekarbid kreemises safranikastmes, jõevähi salat, merikuradi panna cotta, suurepärane aga ka lambakintsu, eriti hõrgu lamba pähklitükiga.
Liköörvein, mida valmistatakse Marc de Champagne’le (40%) magusat viinamarjamahla lisades. Ideaalne iseseisva digestiivina ning erinevate dessertidega. Tore kaaslane ka kõvematele juustudele. Serveerida pisut jahutatuna dessertveini klaasist.
Marc de Champagne, alkoholiregistris registreeritud kui viinamarjabrändi. Hea eeskätt digestiivina ehk lõuna- või õhtusöögi lõpetuseks. Sarnaneb olemuselt enam tuntud Itaalia grappale. Serveerida tulbikujulisest klaasist. Ei ole klaasi suhtes siiski liiga pretensioonikas. Võib kergelt jahutada. Prantsuse köögis kasutatakse seda ka flambeerimisel, samuti šokolaaditrühvlite täidisena.
Kolme klassikalise marja segu, millest vähemalt 20% hoitud vaadis. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Multivintage šampanja, mis sobib ideaalselt aperitiiviks ning erinevate mereandide, valge liha ja pehmete valgete juustude saatjaks.
Šampanja on poolpudelis ehk sobivas mõõdus väikeseks dineeks või ärikohtumiseks. Kolme klassikalise marja segu, millest vähemalt 20% hoitud vaadis. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement).
Šampanja on magnum suuruses, mis tagab erakordse kvaliteedi ning terve seltskonna suurima rahulolu. Kolme klassikalise marja segu, millest vähemalt 20% hoitud vaadis. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement).