Näitan 19–24 tulemust 74-st
Šampanja on poolpudelis ehk sobivas mõõdus väikeseks dineeks või ärikohtumiseks. Kolme klassikalise marja segu, millest vähemalt 20% hoitud vaadis. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement).
Šampanja on magnum suuruses, mis tagab erakordse kvaliteedi ning terve seltskonna suurima rahulolu. Kolme klassikalise marja segu, millest vähemalt 20% hoitud vaadis. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement).
Jääksuhkrute vaba (dosage zero) šampanja, mis võlub oma puhtuse ja kirkusega. Üksnes esimene press (cuvée), 3-4 aastat settel, 6 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Multivintage šampanja, mis sobib nii aperitiiviks kui ka kergemate roogade juurde.
Imeline rosee, mille valmistamisel kasutatud peamiselt Pinot Noir’i ning lisatud veidi Chardonnay’d. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Sobiv aperitiiviks, kuid ideaalne ka valge ja punase kala, tuuni ning kergemate liharoogade juurde.
Üksnes esimese pressi Chardonnay ning üksnes grand cru viinamarjaaedadest , 4 aastat settel, 10 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Tõeline pärl Blanc de Blancs’ide ehk „valge valgetest“ seas, mis ideaalne iseseisvalt nautmiseks, kui ka kergemate toitude kõrvale.