loader image

E-pood

Näitan 13–18 tulemust 77-st

  • Rosé Brut Nature (750ml)

    46.99 

    100% Pinot Noir marjast valmistatud roosa šampanja, milles lisaks maasika-vaarika nootidele esindatud delikaatsel moel ka muud punased marjad. Null-dosaaž ehk ei grammigi lisasuhkruid annab šampanjale soovitud värskust ja kevad-suvist sära. Aperitiiviks ning lõhecarpaccio, kammakarpide, sushi ja ka grillitud lihade kaaslaseks.

  • Grande Sendrée 2008 (750ml)

    98.99 

    Suurepärane aastakäigušampanja Pinot Noir ja Chardonnay seguna aastast, mida teatakse kui „Head Aastat“ – 2008. Kaunis iseseisvalt nautimiseks, kuid eriliselt sobiv erinevate kalaroogade, nt jõevähi puljong, aurutatud kammeljas hollandi kastmes, kammkarbi carpaccio juurde, aga ka foie gras’ga, lambaribiga, trühvlitega rikastatud vutiga, samuti pikalt (min 18 kuud) laagerdunud juustudega.

  • Grande Sendrée Rose 2010 (750ml)

    105.99 

    Aastakäigu (2010) roosa šampanja, mille valmistamiseks kasutatud 92% Pinot Noir ning 8% Chardonnay marju. Lisaks iseseisvalt nautimisele, sobib hästi erinevate kalaroogade ja mereandidega, nt jõekarbid kreemises safranikastmes, jõevähi salat, merikuradi panna cotta, aga ka lambakintsu, eriti hõrgu lamba pähklitükiga.  

  • Ratafia de Champagne (700ml)

    32.50 

    Liköörvein, nimetatud ka kui rosinaliköör, mida valmistatakse Marc de Champagne’le (40%) fermenteeritud viinamarjamahla lisades. Ideaalne iseseisva digestiivina ning erinevate dessertidega. Suurepärane kaaslane rabarberimagustoitudele ja muudele pisut hapukamatele dessertidele.

  • Marc de Champagne (700ml)

    45.50 

    Viinamarjabrändi. Hea digestiivina. Sarnaneb olemuselt enam tuntud Itaalia grappale. Prantsuse köögis kasutatakse seda ka flambeerimisel, samuti  šokolaaditrühvlite täidisena. 

  • Premiére Cuvée (750ml)

    56.99 

    Kolme klassikalise marja segu, millest vähemalt 20% hoitud vaadis. Üksnes esimene press (cuvée), 3 aastat settel, minimaalselt 5 kuud järelküpsemist peale ümberkorkimist (disgorgement). Multivintage šampanja, mis sobib ideaalselt aperitiiviks ning erinevate mereandide, valge liha ja pehmete valgete juustude saatjaks.

1 2 3 4 5 6 11 12 13