Šampanjamaailma viimased trendid
05.09.2024ETENDUS On kuritegu mitte armastada šampanjat 30.12 Saku Mõisas KOOS ÕHTUSÖÖGIGA
25.09.2024Vahuveinide imeline maailm
Mis on mis? Gaseerimine, ancestrale, ülekande- ehk transfeermeetod, tankis kääritamine ehk Charmat meetod, pudelis kääritamine ehk klassikaline või ka traditsiooniline meetod, šampanjameetod … Kas pea hakkas sellest kõigest kergelt ringi käima? Pole hullu. Käime koos ja lõbusasti läbi mõned tähtsamad mõisted, ei lähe liiga põhjalikuks ega otsi igas aroomis kannikesenoote. Liidame kerge ja lihtsa teooria kohase praktikaga. Proovime erinevaid „mulle“ erinevatest riikidest, mis valmistatud kasutades erinevaid valmistamismeetodeid.
Koolituse käigus proovime teoreetilise osa juurde järgmisi vahuveine:
- tore sekt Saksamaalt
- kerge prosecco Itaaliast
- kelmikas cava Hispaaniast
- põnev vahuvein Lõuna-Aafrikast
- šarmantne šampanja Prantsusmaalt
Hind grupile 490.- eurot (sisaldab käibemaksu).
Hinnas kuni 2 tundi kestev koolitus ja kõik degusteeritavad joogid 1-10 külalisele.
Grupi suurus antud hinnapakkumise juures maksimaalselt 10 inimest.
Toidu lisandumisel lisandub vastav hind. Toidu pakkumisel teeme koostööd muuhulgas Austerium Austribaariga, mille valikus Eesti parim valik värskeid austreid ja muid hõrgutisi merest ja maalt.