165.99 €
Rikkalik aastakäigu šampanja, Diebolt-Vallois šampanjamaja nn kroonijuveel, mis ei ole läbinud malolaktilist fermentatsiooni ega filtreerimist. Tõeline nauding, mis saavutatud kõige autentsemal šampanjade valmistamise meetodil.
Päritolumaa | Prantsusmaa |
---|---|
Piirkond | Champagne, Cramant |
Dosaaž | Extra Brut, jääksukruid 3-5g liitri kohta |
Alkoholisisaldus | 12,5% |
Serveerimistemperatuur | 8-9˚C, talvel ka 10-11, võib dekanteerida, aereerimist ehk õhutamist vajab enne serveerimist kindlasti, et avada oma aroomi- ja maitseomadused parimal moel |
Viinamarjad | 100% Chardonnay |
Sobivus toiduga | Hanemaksa patee ekleerid, Mulligalerii special, on siiski teretulnud kaaslased. |
Üksnes vanadest, 40-60 ja enam aasta vanuste viinapuude marjadest, vanal nn ancestral-meetodil valminud šampanja ehk ainus šampanja selles majas, mis ei läbi malolaktilist fermentatsiooni ega ka filtreerimist. Šampanja kääritatakse ja küpseb vanades tammevaatides 6 kuud, 8 aastat settel. Kõik selleks, et säilitada ja konserveerida parimal moel šampanja kõik autentsed nüansid.
Sobiv iseseisvalt tarbimiseks ja eeskätt pikemaks meelisklemiseks, aga ka toiduga. Suurepärane šampanja tabamaks hetke “Me and my Champagne Moment”, nii arvab Mulligalerii perenaine ega lubaks väga paljudel toitudel selle hetke vahele tullagi.